onze voordelen

Duidelijk

Hexa-IT geeft duidelijke info over de producten; geen last van kleine lettertjes.

Goede Klantenservice

Wij zijn geduldig en bespreken goed en duidelijk met de klant wat hij of zij wilt.

Kwaliteit

Wij nemen de tijd om de code voor uw website zo goed en zorgvuldig mogelijk te maken.

Waarom Hexa-IT

Wij nemen de tijd om uw website uniek te maken helemaal naar uw wens. Wat belangrijk is aan een website is dat het modern en goed leesbaar moet zijn.

wij leveren ook een goede en duidelijke uitleg aan de klant over het product dat de klant besteld heeft.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen.

Wie wij zijn

Hexa-IT is een bedrijf dat unieke en creatieve websites levert en host, helemaal naar uw wens tegen een scherp tarief.


Facebook LinkedIn Trustpilot

Mees van Wel

Founder van Hexa-IT

Diensten

Websites

Websites maken wij precies zoals u dat wil. U bent niet van ons afhankelijk, aangezien wij de website bouwen in een omgeving waar u de website zélf ook gemakkelijk kunt aanpassen. Wanneer u er tóch niet uitkomt of met een probleem zit, staan wij klaar om u te helpen.

Webshops

Als wij webshops maken doen wij dat goed. Daarbij denken wij aan de volgende punten: Zoekmachine optimalisatie, zelf gemakkelijk producten plaatsen - aanpassen en - verwijderen, lage kosten en veiligheid. Wij doen altijd ons best om deze punten zo goed mogelijk toe te passen.

Apps

Apps zijn erg handig in deze tijd, wij bouwen apps voor zowel privé- en openbaargebruik. Ook kunt u een app laten bouwen die alleen binnen uw bedrijf beschikbaar is. Wij zorgen er altijd voor dat de app er modern uitziet en werkt voor Apple en Android.

Games

Heerlijk even een spelletje spelen! Wat nóg leuker is wanneer je het spel zelf bedacht hebt. Daarom proberen wij games voor je telefoon of computer zo goed, mooi, snel, modern, duidelijk en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken.

API's

Wij kunnen koppelingen maken tussen uw database en applicatie of andermans applicatie koppelen met uw database. De API is meestal het belangrijkste onderdeel van een complete applicatie daarom zorgen wij ook dat de API op militair niveau beveiligd is. API's zijn de toekomst!

Neem contact met ons op

Contact pagina